Over den Bieman

Den Bieman is in 2001 opgericht met als doel, veiligheidsproducten te ontwikkelen voor de openbare weg. Zie onze producten en diensten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Ook is Den Bieman gespecialiseerd met het uitvoeren van statistische constructietesten volgens de NEN-norm.

Elke ondernemer bedenkt weleens iets,  waardoor kan mijn idee of  product , veiliger, beter, sterker, kleiner, goedkoper, gemakkelijker en mooier van worden? Maar hoe ga je te werk? Heb je er wel de mensen, de tijd, de machines voor?

Voor uw nieuw product of idee kunnen wij meedenken, anders denken, gericht denken.  Om uw product of idee te realiseren, zoals u dat wil.

Is het idee of product geheel nieuw en u wilt het graag statistisch laten testen, dan kan Den Bieman iets voor u betekenen.

De juiste kennis over uw product kan belangrijk zijn voor een goed resultaat in de markt.

Door de vele inzichten en ervaringen die de afgelopen jaren zijn verzameld op het gebied van techniek, uitstraling, logica en veiligheid op de openbare weg is Den Bieman een geschikte partner voor het oplossen van problemen in uw productieproces. Voor een vrijblijvend gesprek kunt u ons bereiken via het contactformulier of gewoon even bellen.

 
Graag zie ik Uw idee tegemoet!

Met vriendelijke groet,
Marcel den Bieman

© 2013 - 2020 Bieman | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel